El Pimpi, Málaga: Katso 11 puolueetonta arvostelua paikasta El Pimpi, joka on sijalla 4/5 TripAdvisorissa ja sijalla 2 ravintolasta Málagassa. Suomalaisittain hivenen härskisti nimetty El Pimpi tarjoilee meheviä liha- annoksia vaativaankin makuun, sillä ravintola on yksi koko kaupungin tunnetuimmista.

Videos

Mäkkäri ja maailman isoin pissihätä - kuinka kävi?

Lounas verkkoseura pimppi -

Italialainen Málaga — ravintolat: Sisätilat ovat upeat, terassi tylsä. Lennot Nettiselain ei tue iframeja. Sitä voikin ostaa myös mukaan. Peruuta vastaus Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.

Lounas verkkoseura pimppi -

Tämä futuristinen hotelli on kuin suoraan tulevaisuudesta — löytyy keskeltä espanjalaista idylliä. Kymmenen ruokaa, joita on pakko maistaa Kanarialla — kuinka monta tunnet jo? Peruuta vastaus Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Pizza Málaga — ravintolat: Lue mitä matkailijat sanovat: Ibis Budget Málagan hotellit: Ihana miljöö ja tunnelma. Lue lisää tai muuta asetuksia. Kävin katsomassa Malagan turistinähtävyyden. Kirjoita arvostelu Arvostelut 11  El Pimpi, Málaga: Katso 11 puolueetonta arvostelua paikasta El Pimpi, joka on sijalla 4/5 TripAdvisorissa ja sijalla 2 ravintolasta Málagassa. Suomalaisittain hivenen härskisti nimetty El Pimpi tarjoilee meheviä liha- annoksia vaativaankin makuun, sillä ravintola on yksi koko kaupungin tunnetuimmista.